Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ενταξει, λυθηκε το προβλημα του γαμου.(Εναλλ. τιτλος:Μια αρρωστημενη φαντασιωση)


H μαμα μου με αγαπαει παρα πολυ.
Μου βρηκε μια καλη κοπελα απο το χωριο να παντρευτω ,και ετσι δε θα χρειαστει να παρατησω το εμποριο οπλων και ναρκωτικων ψαχνοντας.
Ειναι 20 ετων και παρθενα.Δεν ειναι ομορφη αλλα μαγειρευει καλα και εχει μεγαλα βυζια.Μιλαει βεβαια χωριατικα και δε θα μπορω να την εμφανιζω στον κοσμο αλλα απ'οτι μου ειπαν και αλλοι , σιγα σιγα θα την αγαπησω και γιατι να μην την αγαπησω αλλωστε ο μπαμπας της εχει προβατα και γελαδια και θα κανουμε ζωη χαρισαμενη.Και ειναι και μεγαλος οποτε θα τα μπουμπουνηξει γρηγορα και θα γινουν δικα μας , αν και υπαρχει ενα προβλημα. Εχει μια αδερφη.Ανυπαντρη . Οταν ηταν πιτσιρικα ομως ειχε κανει κατι βρωμιες με εναν φανταρο απο την Κατω Αχαγια και δεν ειναι πια παρθενα , οποτε δυσκολα θα βρει καποιον να την παρει, και λογικα τα περισσοτερα θα γινουν δικα μου.Οχι τιποτα , αλλα ετσι για να την μπω στο ματι του τζιμη , που πηρε με τα λεφτα του μπαμπα'τ , το deutch, το μεγαλο, και μας κανει τον καμποσο καθε φορα που περναει καβαλα στο τρακτερ μπροστα απο το καφενειο.
....
....
....
...
αρρωστημενο κειμενο ε? χε χε χε . ταυτιστηκε κανεις?

2 σχόλια:

Νίκος Κρητικός είπε...

Γνωμη μου αλλα υπαρχουν κενα στο σεναριο που πρεπει να καλυφθουν...

1ον. ολοκληρος εμπορος ναρκωτικων και οπλων και δεν μπορουσε να βρει ενα γκομενακι της προκοπης απο μονος του,παρα περιμενε απο τη μανα του που τον αγαπαει πολυ ?

2ον.Η περιπτωση δεν εχει κανενα απολυτως κακο...καραβλαχαρα η νυφη...πλουσιος και ηλικιωμενος ο γερος...και τρελο γκομενακι η αδερφουλα...οποτε...απλα τα δεδομενα.Παντρευεσαι το μπαζο...το κρατας ενα χρονο μεχρι να μπει σε ολα τα συμβολαια και περιουσιακα εγγραφα το ονομα σου και μετα την χωριζεις...στο μεταξυ...εχεις σκασει το γερο με μαξιλαρι και κλαις γοερα στην κηδεια (υπερβολες του στυλ ''δεν ησουν πεθερουληηηηηηηηης εσυ μαλαμα ησουν'' καλυτερα να αποφευχθουν)και πηδας το γκομενακι την αδερφη της καθε βραδυ αφου το μπαζο κοιμαται σαν βοδι και στην τελικη αυτη σου ριχτηκε πρωτη...!!

3ον.Αρα φυσικα και ταυτιζομαι απολυτα με το αρθρο...ειναι αυτο που θα κανε καθε ΑΝΤΡΑΣ που σεβεται τον εαυτο του...!!

boody είπε...

1. Εχεις δικιο , και για να δεις ποσο δικιο εχεις και ποσο πολυ κατανοησα αυτο που ρωτας θα σου πω μια αντιστοιχη δικια απορια που εχει μεινει αναπαντητη στους αιωνες.
Στο cartoon με το κογιοτ ,ξερεις αυτο με το μπιπ μπιπ , αφου ο βλακας ειχε τοσα λεφτα και αγοραζε πυραυλους δυναμιτες και ...αμόνια, γιατι δεν αγοραζε και λιγο φαγητο να φαει...!
2. Καλο ,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια δικη σου και καθε ομοιοτητα με την δικη μου ειναι συμπτωματικη... !
3. Ετσι σε θελω νέε μου , Αντρούκλα!!!!