Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

faeenamalaka pitsirikos πανουτσος

Τελευταια διαβαζω αυτον εδω
ο τυπος ειναι γαμάτος!
Βριζει ασυστολα αλλα μη σε πιασουν οι σεμνοτυφιες . ειναι γαματος.
Κομπαζει αρκετα για τα γραπτα του , αγωνιζεται αρκετα για την πατροτητα κειμενων του που καποιοι κανουν clopy paste, αλλα χαλαλι του , το αξιζει . μου την σπανε οι μετριοφρονες . Οταν κανεις κατι καλα , πρεπει να το καμαρωνεις, και να αφηνεις τις υποκρισιες.
Απολαυστικος οταν σχολιαζει ταινιες , Videogames , τους τυπους μεταλαδων, τους συμμαθητες μας απο το σχολειο. ψαξτε τα αξιζει.
Μερικοι τον κατηγορουν οτι αντιγραφει εναν αμερικανο (νομιζω) blogger. Χέστηκα. Και απλη μεταφραση να εκανε , μπραβο του, παλι θα τον διαβαζα.

Τελευταια διαβαζω λιγοτερο συχνα τον pitsiriko http://pitsirikos.blogspot.com/
γιατι ειναι πολυασχολος, γραφει κειμενα για διαφορα ΜΜΕ, εχει εκπομπη στο ραδιοφωνο του skai , και εχει γεμισει το Blog του με links που βαριεμαι να παταω, αλλα αξιζει , ειδικα τα παλιοτερα κειμενα του.

Τελος , δε χανω μερα τον απιθανο Αντωνη Πανουτσο http://contra.gr/Columns/KnockDown/index.html
Δε χρειάζεται να εισαι ποδοσφαιρόφιλος για να τον διαβασεις. Τον ειχα χασει καιρο απο το ιντερνετ απο τοτε που εγραφε στο ethnosport (αν θυμαμαι καλα) , αλλα ευτυχως τον πετυχα παλι. Ωρες ωρες θελω να του φιλησω το μυαλο! (ατακα απο την σειρα it-crowd, sometimes i wanna kiss your brain). Ειναι τρομερα εξυπνος , και "διαβασμενος" και επειδη ειναι και παππούλης ειναι και παλιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: