Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα


Μεγαλη κωλοφαρδια να εχεις φιλο που δουλευει σε "κωλομπαρο". Πας εκει και πινεις ποτα και τα λες με τον φιλο, και κανεις πως δε κοιτας τις ξεβρακωτες , και οτι ταχα εισαι αφοσιωμενος στο ποτο και στην κουβεντα. Εισαι μαλιστα τοσο πειστικος που σιγουρα οι θαμωνες και τα ημιγυμνα κοριτσια πιστευουν οτι η καθημερινοτητα σου ειναι μια μικρη τσοντα και οτι εχεις παει με καμια πεντακοσαρια γυναικες . Πιστευεις οτι ολες σε ποθουνε και οτι θα πηγαινανε τζαμπα μαζι σου , δηλαδη τι τζαμπα , θα πληρωνανε κιολας . Αναρωτιεσαι μηπως πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι να ξεκινησεις λαμπρη καριερα νταβατζη.
Ειμαι κι εγω ενας απο τους τυχερους.
Το μαγαζι εχει υπεροχο περιβαλλον (οπου και να κοιταξεις βλεπεις κωλους και βυζια) , θεσπεσιες μυρωδιες (καμια εικοσαρια διαφορετικα αρωματα αναμεμειγμενα), και μπολικη γυψοσανιδα.Τα κοριτσια ειναι πολυ φιλικα και ολες θελουν να με γνωρισουν γιατι ειμαι υπεροχος τυπος. Θελουν επισης να τις κερασω ποτο αλλα εγω δε το κανω γιατι παριστανω το "βαρυ πεπονι " και επειδη ειμαι μεγαλος γυφτος.
Μου ζητησαν να τις μαθω Αγγλικα για να μπορουν να συννενοουνται τωρα που θα σκασει μυτη ο Αμερικανικος στολος , και να τις μαθω να λενε "καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα".
Εχω μαθει πολλα πραματα εκει μεσα , οτι η Ντοροθι ειναι απο "το Καρδιτσα" οτι η Μολδαβια (τουέλβ πόιντς μολδάβια) ειναι πρωην ΕΣΣΔ , οτι το "στην υγεια μας " λεγεται "ναζντροβια", οτι το μαγαζι κλεινει 3 μερες καθε χρονο τον Μαιο για να δουν τα κοριτσια την γιουροβιζιον.Εμαθα επισης οτι η Νατασσα (με παχυ "σ") ειναι η μεγαλυτερη εκει μεσα , ειναι 60 χρονων , και στην πραγματικοτητα ειναι μυστικος πρακτορας και ξελογιαζει στρατιωτικους του ΝΑΤΟ και τους αποσπα πολυτιμες πληροφοριες. Κανει παρα πολυ καλο στριπτιζ και γιαυτο με παρακαλεσαν να μην της αποκαλυψω οτι ο ψυχρος πολεμος τελειωσε.(συνεχιζεται...)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω ενα θα πω... A$SSBAR!!!! Ιδανικο για bachelor parties και ανδρικες καφριλες. Εκει οντως μπορεις να νιωσεις Κing of the Hill και να κανεις μια γυναικα να φωναξει "ti mou kans paidare mu..." σε σπαστα ελληνικα(ο θεος να τα κανει)
Πραγματικο περιστατικο:
Ερωτηση σε "κοπελα":
-Απο που εισαι?,
- Απο την Μολδαβια,
- Α,ξερω!!,
- Εχεις παει?,
- Οχι απο τον χαρτη!!!
Εμεινε η γκομενα και εφυγε (οξυμωρο?)καταλαβε οτι δεν εψαχνα παρεα...
Αυτα φιλε Boody και αν ποτε ξεμεινεις απο DJλικι ελα να σου βρω σε κανα "μαγαζι".Τζαμπα BOOZE και ΒΟΟΤΥ. :)
Ο μαμιας της γειτονιας σας.ΑκΣαν

boody είπε...

χα χα εισαι κι εσυ παραδοσιακος . ενα κερακι θα το αναψεις μια στο τοσο στα "κοριτσια" .Παντως ο διαλογος ειχε πλακα , εισαι μεγαλο λαμογιο , την εστειλες την κοπελα.
Α και που σαι μη μου κανεις τον ανωνυμο , ξερω ποιος εισαι. σε καταλαβα απο την φωνη .(ενταξει επαιξε και λιγο ρολο το οτι μου το ειπες οτι εισαι εσυ αλλα μικρο ρολο , πολυ μικρο...)

ΤΖΩΤΖΙΟΥ είπε...

Εγώ ήθελα να διαμαρτυρηθώ και εγγράφως για τη μη συμμετοχή μου σε κωλομπαρική έξοδο, όταν οι τροχιές μας συναντήθηκαν χωροχρονικώς. Ξέρεις εσύ.

Την επόμενη φορά, μπορώ να το παίξω κι εγώ άντρας βαρύς από την άλλη μεριά της μπάρας.

Τσιπουράδικα και μαλακίες. Άμα ήθελα, έπαιρνα ένα ούζο και μερικούς μεζέδες στην Αθήνα σε γνωστό μου μαγαζί, και γλίτωνα και τα έξοδα πήγαινε-έλα. Άσε που γίνομαι κουμπάρος στις 20 Ιουνίου και θέλω να οργανώσω μπάρτσελο, οπότε η προϋπηρεσία μετράει. Ουστ.

boody είπε...

χα χα σορυ ρε Χρησταρα , αλλα τοτε που ησουν εδω , ο φιλος μου δουλευε στις καλογριες (αν και ουτε αυτες σε χαλανε...).
Αντε και παντα αξιος κουμπαρε!