Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Love Doctor




"Δεν μου δίνουν σημασία"

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως οι γυναίκες δεν σου δίνουν πολύ (ή και καθόλου) σημασία. Αντίθετα όταν είσαι σε μια ανάμεικτη με κορίτσια κι αγόρια παρέα όπου "ξεδιπλώνονται" οι προσωπικότητες, και μιλάς και αλληλεπιδράς μαζί τους, κάτι πάει να γίνει ε? 



Γιατί να συμβαίνει αυτό??? Aναρωτιέσαι!!!



 Ο λόγος είναι ότι... 
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ...!!!



Το είχες υποψιαστεί έτσι δεν είναι?

Οι γυναίκες από τα σχολικά χρόνια ακόμη, αν θυμάσαι, θέλουν όλες τον ίδιο. Τον πιο "ωραίο" του σχολείου, τον πιο ωραίο του γραφείου, τον πιο ωραίο του χωριού. Τον πιο "ωραίο" ότι κι αν σημαίνει αυτό, όχι αναγκαστικά εμφανισιακά. Ξέρουν αυτές ποιόν λένε ωραίο.

Αν μαζευτούμε στον ίδιο χώρο για δέκα λεπτά άντρες και γυναίκες και μετά πάρουμε συνεντεύξεις, θα παρατηρήσουμε πως όλες θα θέλουν τον ίδιο άντρα,  ενώ των αντρών οι επιλογές θα ποικίλουν αρκετά. 

Πριν διαμαρτυρηθείς ότι ζεις σε έναν άδικο κόσμο διάβασε παρακάτω. Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Ίσα ίσα μάλιστα. Ζεις σε έναν πολύ δίκαιο (ερωτικά) κόσμο για άντρες και πολύ άδικο για γυναίκες. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μας έπλασε ο δημιουργός. Έκανε τον άντρα να έχει ενεργητική στάση στο σεξ, να πρέπει δηλαδή να έχει στύση για να κάνει την ερωτική πράξη και να τεκνοποιήσει διαιωνίζοντας το είδος, ενώ την γυναίκα την έκανε να έχει παθητική στάση, να αρκεί δηλαδή το άνοιγμα τον ποδιών (κι αν το καλοσκεφτείς ούτε καν αυτό είναι απαραίτητο).

Αυτό κάνει τον άντρα να ζευγαρώνει αποκλειστικά με γυναίκες που τον διεγείρουν ερωτικά, ενώ την γυναίκα χωρίς να της είναι το παραπάνω απαραίτητο (επιθυμητό ναι, αναγκαίο όχι) να μπορεί να συμβιβαστεί με κάποιον που της προκαλεί ασφάλεια, αίσθηση ισχύος, εξουσίας, ή ακόμη και μικρότερα πράγματα όπως να την κάνει να γελάει, να την αγαπάει και να καλύπτει συναισθηματικές ανάγκες, κλπ . 

Οι τύποι αντρών φυσικά που καλύπτουν τις ανάγκες της ασφάλειας, της ισχύος και της εξουσίας ποικίλουν ανα τους αιώνες. Στα προϊστορικά χρόνια θα ήταν ο τύπος που χειρίζεται με μαεστρία το ρόπαλο και φέρνει κάθε μέρα τροφή στην σπηλιά, σε νεώτερα χρόνια ίσως θα ήταν αυτός που ήταν κοντά στο παλάτι και στους γαλαζοαίματους, στα σύγχρονα αυτός που είναι πλούσιος, κατέχει κάποια θέση εξουσίας κλπ 

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι μπορεί να "ζευγαρώσεις" με την πιο ωραία γυναίκα πχ μόνο και μόνο  επειδή έχεις προσωπικότητα ενώ αυτή είναι καταδικασμένη να προσελκύει το αντίθετο φύλο με έναν μόνο τρόπο. Διατηρώντας την εμφάνιση της όσο πιο κοντά γίνεται στο πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς της εκάστοτε εποχής. 

Σου μοιάζει ακόμη άδικη η ζωή?  




                                                 <----->

"Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες εκτός από τις μάνες κι αδερφές μας"

Αν είσαι από εκείνους που χρησιμοποιεί συχνά το γνωστό κλισέ "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες κλπ κλπ" μάθε πως εμείς είμαστε και όχι αυτές. 

Σκύψε να σου πω στο αυτί:

Θυμάσαι τον εαυτό σου στα εφηβικά σου χρόνια; 

Τότε που ξεχείλιζε ο εγκέφαλός σου με αυτές τις ειδικές ορμόνες (δεν ξέρω καν αν υπάρχουν, έτσι μου'ρθε ) που σε κάνουν να θες να ανοίξεις μια τρύπα στον τοίχο και να τον χώσεις μέσα? Ε, όταν τελικά τα κατάφερες να τον χώσεις σε πραγματικό θηλυκό πολυκύτταρο οργανισμό, μόλις τελείωσες το μόνο που ήθελες  να κάνεις ήταν να πας να το διηγηθείς στους φίλους σου ή να ξεραθείς απλώς στον ύπνο. Η γυναίκα όμως που το στερεότυπο τις θέλει όλες "πουτάνες", μάθε πως ακόμη και μετά από το πιο τρελό one night stand με άγνωστο που μόλις γνώρισε ψάχνει  μια αγκαλιά, μια αναγνώριση, λίγη συναισθηματική κάλυψη, λίγη στοργή. Ακόμη και πίσω από μια...παρτούζα μπορεί να κρύβεται μπόλικο συναίσθημα.




Επίσης άκου κι αυτό:
Εσύ θα πήγαινες με οποιαδήποτε. Ακόμη και με μια που θεωρείς "τελευταία". πχ με μια που την κοροϊδεύει πως είναι ηλίθια όλη σου η παρέα, και μετά θα έκανες το κομμάτι σου επειδή απλώς πήδηξες.
Μια γυναίκα δεν θα πήγαινε ΠΟΤΕ με κάποιον που θεωρεί αυτή  "τελευταίο".  



Αηδίες ε?

 Ξέρω δεν τα πιστεύεις!

Αλλά έτσι είναι αυτά τα θέματα . Δεν μπορεί κανείς να σου τα εξηγήσει. Πρέπει να ξανα-ανακαλύψεις τυχαία μόνος σου την "Αμερική", έστω και αν όλοι γύρω σου προσφέρουν απλόχερα τον χάρτη.

Τώρα θα με ρωτήσεις που τα ξέρω όλα αυτά? Θα ειρωνευτείς λέγοντας "σιγά ρε μπήχτη, που τα ξέρεις όλα" . Μου τα είπανε, τους κορόιδεψα, ειρωνεύτηκα, γέλασα μαζί τους, και τελικά τα επιβεβαιώνω όλα σιγά σιγά.

                                            <---------->




"Μας τρώει τα κορίτσια"

Εκνευρίζεσαι με την "αδικία" να σου τρώει τα κορίτσια ο τάδε επειδή είναι μπαρμαν, σφίχτερμαν, σουπερμαν, πιλότος καμαρότος, αστροναύτης, επιτυχημένος επιχειρηματίας κλπ; Ή επειδή έχει σίγουρη και καλή δουλειά, ή επειδή κατέχει μια θέση εξουσίας κλπ;

Σιγά την αδικία. Προτιμώ να μας φάνε τα κορίτσια κάποιοι που κάτι κάναν για να το αξίζουν παρά να μας τα τρώνε τα ομορφόπαιδα που απλώς στραβοπήδηξε ο μπαμπάς του την μαμά του και γίναν κάτι τυχαίες γενετικές διεργασίες και βγήκε από κωλοφαρδία όμορφος. 



Σου την σπάω; Πιστεύεις ότι χαλάω την πιάτσα με αυτά που λέω; Πιστεύεις ότι μας αδικώ; Ρε κομπλεξικέ εγωιστή, 15 γραμμές απλώς έγραψα για εμάς. Γι' αυτές μπορώ να γράψω δεκαπεντάτομη εγκυκλοπαίδεια χωρίς εικόνες με γραμματοσειρά 9άρα...! Κλείσε τώρα το pc και τράβα για ποτό μπας και πηδήξεις. Α, και άμα τύχει κι έχεις δίπλα σου τρεις γκόμενες, μια ωραία, μια μέτρια, και μια "μπάζο" μην την πέσεις στο μπάζο και καλά για σίγουρα. Θα φας την χυλόπιτα της ζωής σου. Θα σου εξηγήσω σε άλλο άρθρο γιατί. Τράβα τώρα...