Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

DJ'S και όχι μόνο!

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Αφιερωμένο!!!


Αφιερωμένο στα φιλαράκια μας που ξαφνικά από τις συζητήσεις για κωλους, βυζια, κωλοφτιαγμενα αυτοκινητα και Ολυμπιακό, πλέον δίνουν μίνι διαλέξεις για ΑΟΖ υφαλοκρηπιδες  και παίζουν στα δαχτυλα διπλωματία και  διεθνεις σχέσεις.

Κατ'αρχας, κολλητέ, έχεις μπερδέψει την έννοια "αμεση δημοκρατια".

 Άμεση δημοκρατία στην αρχαια Αθήνα σήμαινε οτι έτσι οπως ηταν μαζεμένοι εκει κοντα στον ιερό βράχο, σηκωναν τα χέρια τους για το ποιοι θελουν να περάσει ο πήλινος σωληνας απο τον λυκαβητό και ποιοί από το θησείο.

Ανίθετα στην εποχή μας είναι ανέφικτο να γνωρίζεις εννοιες αλλα και μυστικα των διεθνων σχεσεων και της διπλωματιας οποτε ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να ξέρεις ποιο ειναι το συμφέρον σου και ποιο όχι. Μην παριστάνεις λοιπον το πολιτικό ον και οτι ψηφίζεις με βάση την γνωση και την πληροφορηση που εχεις γυρω απο τα κοινά. Δείχνεις απλώς γελοίος και όχι ψαγμένος όπως θα ηθελες. Αρκέσου απλώς στο να ψηφίζεις ώριμα καθε τεσσερα χρόνια (κατι που φυσικα δεν κανεις) και τις υπόλοιπες    (365 X 4) - 1   μέρες που μένουν απο τις επόμενες εκλογές κοίτα να διαβάσεις κανα βιβλίο αντι για chain letters, και συνομωσιολογικα blogs, και κοιτα να κάνεις τουλάχιστον καμία αξιοπρεπή απεργία.

Όχι! Τα blog και τα  emails  που μου κανεις FWD από τότε που ανακάλυψες ότι στον υπολογιστή δεν παίζεις μόνο πασίεντζα και ναρκαλιευτή, δεν σε μορφώσαν ουτε σε κάνανε πιο έξυπνο απο πριν. Ακριβώς όπως οι τσόντες που δεν σε κάναν καλύτερο στο κρεβάτι. Όπως το περιοδικό "τριποντο" που δεν σε έκανε καλύτερο στο μπάσκετ. Όπως οι μεταδοσεις της φόρμουλα 1 στον Αlpha που δεν σε έκαναν πιλότο μονοθέσιου.

Οκ το κουρασα...αυτος ήταν ο στόχος μου γιατι κι εσυ με κουρασες!

Μου λείπει που μιλούσες μόνο για γκόμενες, για ποδόσφαιρο, για τροχονόμους που σε σταματήσαν και τους το έπαιξες μαγκας, για το πόσο σου άρεσουν οι ταινίες με τον Jason Statham. Μου έλειψε ο καιρός που η συμπεριφορά σου ήταν ανάλογη της αμορφωσιάς σου.