Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Ενταξει μωρε στα λεφτα θα τα χαλασουμε?


Ειναι τρομερα εκνευριστικο το εξης .
Ψαχνεις τεχνιτη ο οποιος περναει πχ πλακακια ή βαφει ή φτιαχνει καγκελα κλπ , και βολιδοσκοπεις γενικα στην αγορα για να παρεις προσφορες.Προσπαθεις να εισαι σαφης σε αυτο που ζητας ωστε να λαβεις οσο το δυνατο την πιο ρεαλιστικη τιμη. Και καθως εχεις αφιερωσει αρκετη ωρα για να εξηγησεις τι θελεις ακριβως , και αυτος δειχνει οτι εχει καταλαβει , και "ναι" "θα το κανουμε ετσι" "σπατουλαριστο" "ετσι, αλλιως, με σχεδια χωρις σχεδια , τοσα μετρα" "ξερω ακριβως τι θελεις", οταν ερχεται η ωρα για να σου πει την τιμη , κοιταει για λιγο στο πατωμα και σβηνει πατωντας το τσιγαρο στο πατωμα, και σου λεει χαμογελαστα επιστρεφοντας μηχανικα στην δουλεια που εκανε πριν τον διακοψεις, "ενταξει μωρε , θα τα βρουμε με τα λεφτα , εκει θα τα χαλασουμε;" ,
και μενεις μαλακας!
"Εμμμ, μεγαλε! Εκει ειναι που θα τα χαλασουμε!"

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ελα Ανιτα! Ο Ρουλης ειμαι απο την Λαρισσα. Συγχαρητηρια για την εκπομπη σου!


Τελευταια πεφτω συχνα πανω σε ατομα που ισχυριζονται οτι δε βλεπουν καθολου τηλεοραση, και οτι δεν γνωριζουν "σταρς" της επικαιροτητας της τηλεοπτικης σαβουρας, οπως πχ η πετρουλα η αποτέτοια , ο κατμαν, η "λαμπερη" βικυ καγια και αλλα τετοια σκουπιδια. Και στην προσπαθεια τους να μας πεισουν για το παραπανω πεφτουν σε τρομερες αντιφασεις και ισχυριζονται τρελες υπερβολες, οπως πχ δεν εχουν δει ποτε Star channel , ή οτι βλεπουν μεν Λαζοπουλο (ειναι σικ!) αλλα δε ξερουν την Ρουλα Βροχοπουλου...( δεν ειναι σικ)! Με εχουν πει πολλες φορες χαζο αλλα με πολυ πιο ομορφο τροπο. Αφηστε μας ησυχους.

Δε βλεπω καθολου τηλεοραση!


Σημερα δε πηγα δουλεια. Ειχα ορεξη για διαβασμα και ετσι το εριξα στην πρωινη μελετη ,πινοντας εναν απολαυστικο πρωινο καφε. Αργοτερα ειχα μια λιγουρα και πηγα στην κουζινα της μαμας και τσιμπησα λιγο ψωμι με βιταμ και μενουμελλάδα,
διοτι νυστικο αρκουδι δε χορευει.
Το μεσημερακι πηγα στην ζουγκλα της πολης να "απαυτωσω" ενα γκομενακι που γνωρισα τελευταια.
Βρηκα δυσκολα την πολυκατοικια , αλλα χαλαλι γιατι το γκομενακι αξιζει να το δεις , αν και πολυ μπλα μπλα ρε παιδι μου και πολυ ραδιο αρβυλα. Εκανα και την βλακεια και της το ειπα και παρεξηγηθηκε και φυσικα δε μου κατσε. Η εκδικηση της ξανθιας σου λεει.
Δε πειραζει ομως γιατι φευγοντας , γνωρισα ενα αλλο γκομενακι στο ασανσερ (αυτη ειναι η καθημερινοτητα μου) πολυ σένιο μιλαμε , μπουκια και συγχωριο, και για τρεις οροφους βγαζαμε τα ματια μας.
Ουφ , αυτο σημερα δεν ηταν σαββατο. Ηταν σουπερ σαββατο...!

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ενταξει, λυθηκε το προβλημα του γαμου.(Εναλλ. τιτλος:Μια αρρωστημενη φαντασιωση)


H μαμα μου με αγαπαει παρα πολυ.
Μου βρηκε μια καλη κοπελα απο το χωριο να παντρευτω ,και ετσι δε θα χρειαστει να παρατησω το εμποριο οπλων και ναρκωτικων ψαχνοντας.
Ειναι 20 ετων και παρθενα.Δεν ειναι ομορφη αλλα μαγειρευει καλα και εχει μεγαλα βυζια.Μιλαει βεβαια χωριατικα και δε θα μπορω να την εμφανιζω στον κοσμο αλλα απ'οτι μου ειπαν και αλλοι , σιγα σιγα θα την αγαπησω και γιατι να μην την αγαπησω αλλωστε ο μπαμπας της εχει προβατα και γελαδια και θα κανουμε ζωη χαρισαμενη.Και ειναι και μεγαλος οποτε θα τα μπουμπουνηξει γρηγορα και θα γινουν δικα μας , αν και υπαρχει ενα προβλημα. Εχει μια αδερφη.Ανυπαντρη . Οταν ηταν πιτσιρικα ομως ειχε κανει κατι βρωμιες με εναν φανταρο απο την Κατω Αχαγια και δεν ειναι πια παρθενα , οποτε δυσκολα θα βρει καποιον να την παρει, και λογικα τα περισσοτερα θα γινουν δικα μου.Οχι τιποτα , αλλα ετσι για να την μπω στο ματι του τζιμη , που πηρε με τα λεφτα του μπαμπα'τ , το deutch, το μεγαλο, και μας κανει τον καμποσο καθε φορα που περναει καβαλα στο τρακτερ μπροστα απο το καφενειο.
....
....
....
...
αρρωστημενο κειμενο ε? χε χε χε . ταυτιστηκε κανεις?

Ελλαδα-ισραηλ 2-1


Σιγα μη μας δωσει τωρα το ισραηλ 12 ποντους. Σκατα τα εκανε ο σαλπιγγιδης

Για το θεο Βιρνα , μη δηλητηριαζεις την σχεση μας! διαολε!!


Ωρες ωρες νομιζω οτι η ζωη μιμειται τις σαπουνοπερες και οχι το αναποδο οπως αφηνουν στην τηλεοραση συχνα να εννοηθει. Προχτες στην καφετερια, ενα ζευγαρι μαλλωνε διπλα μας με ατακες σαν την παραπανω.Πχ "με σκοτωνει αυτο που κανεις" ," δηλητηριαζεις την σχεση μας"," αν περασεις τη πορτα τελειωσαμε" (χε χε, λεμε τωρα...!) και διαφορα τετοια.
Βασικα λογικο μου φαινεται αφου απο την τηλεοραση εχουμε μαθει να μιλαμε και οχι απο το σχολειο ή απο βιβλια. Τελευταια με πιανω συχνα να χρησιμοποιω εκφρασεις οπως : "εχω την αισθηση", "να βαλω μια ανω τελεια" (Νικος Χατζηνικολαου) , "η θερμοκρασια κυμαινεται σε υψηλα για την εποχη επιπεδα" (πετρουλα , αυτη η ξεβρακωτη), "αφηστε με να ολοκληρωσω" "εγω δε σας διακοπτω".
Δε θα ξεχασω, ο παππους ο θανάης (απο το θανασης) , μεγαλος σε ηλικια και εξαιρετικα αμορφωτος, απο το χωριο μου , ,ειπε μια μερα στον πατερα μου, αναφερομενος σε ενα γερο γειτονα ο οποιος ηταν πολυ αρρωστος και για καιρο πεσμενος στο κρεββατι." Τακη τα εμαθες? ο πάππους βασιλς ΚΑΤΕΛΗΞΕ..."